2014. március 14., péntek

5 vázlat!

Hazaérve a két fiatal még kissé kótyagos volt az elfogyasztott alkoholtól. Greg azonban talán pont annak hatásán felbuzdulva meginvitálta magához Piát, aki minden zokszó nélkül elfogatta a meghívást! Amint beléptek az ajtón, és a zár kattant, Greg óvatosan  a tarkójánál fogva magához húzta Piát és gyengéden megcsókolta. A lány követelőzőbben kapott utána mikor elfordult volna és hevesen esett Gregnek. A férfi örömmel viszonozta Pia kitörő lelkesedését, és végre merészebben araszolt vele egyre beljebb.


Pia nem tudta, reggel , hogy pontosan milyen pózban, vagy meddig is élték át az extázist, viszont az érzés még most is eluralkodott rajta. Remegett minden porcikája, szabályos vörös foltok lebegtek a szeme előtt, érezte a csábítás és a kielégülés illatát a levegőben. Az ágynemű virág illatát keveredni a parfümjeik illatával. Lecsukott szemei előtt megjelentek a képek, ahogy ezek az illatok , mint színes selyemsálak egymáshoz simulva a szél gyenge táncában össze- össze fonódnak és táncolnak a beszűrődő napfényben. Elterült az ágyon, arcán mosoly játszott.

-Jó reggelt- gördült mellé Greg az ágyban.

-Szia.- Könyökölt fel a lány, hogy a férfi szemében keresse a megbánást, de semmi mást nem talált benne, mint rengeteg erotikát, és valami megfoghatatlan shármot.

-Kérsz kávét?

-Na ná! Szerintem kicsit sokat ittunk-kucogott.

-Én nem bánom!- Kacsintott Greg

-Én sem, sőt! -Adott csókot a férfinek, majd minden szégyenkezés nélkül felkelt és a férfi pólóját magára kapva követte a konyhába.

Greg nem csak kávét főzött, reggelit is készített, így együtt próbálták a másnaposságot valahogy túlélni. Később Pia felhívta Riát, aki megnyugtatta semmi gond, Ő már rég otthon van és otthon is volt eddig is, maradjon nyugodtan, feltalálja magát.


Piának lelkiismeret furdalása volt, ezért Greg megnyugtatta menjen nyugodtan, de nem bánná, ha holnap elvihetné a lányokat ebédelni!

*

A hetek gyorsan mentek a két fiatal kapcsolata egyre jobban kibontakozott, Ria nyugodtan hagyta magára testvérét, biztos kezekben. A forgatásik még volt idő, mivel a férfi épp egy másik fim utómunkálatait fejezte be. Pia úgy döntött, mielőtt elkezdik a közös filmjüket Elhívja Greget haza és elmeséli hogyan is született meg a könyv , és miért is fél annyira feleleveníti a múltat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése